Tiistai, 13.11.2018 
Ano, Kristian
Kotimaa

Elintarvikeliike ryöstettiin teräaseella uhaten Niinivaaralla - tekijä karussa, katso tuntomerkit

  • Jani Leinonen

Joensuun Niinivaaralla sijaitseva elintarvikekauppa ryöstettiin teräaseella uhaten keskiviikkona kello 20. Tekijä on edelleen karussa.

Poliisin mukaan liikkeeseen tuli noin 170 senttimetriä pitkä, hoikka mies, joka oli verhonnut kasvonsa mustalla huivilla. Miehellä oli päällään musta huppari.

Myyjä oli pannut merkille, että miehellä oli molemmissa käsissään punaista väriä. Mies oli vaatinut selvällä suomenkielellä kassasta rahaa teräaseella uhkaamalla. Rahat saatuaan hän oli poistunut liikkeestä ja lähtenyt ajamaan polkupyörällä Joensuun keskustan suuntaan. Mies sai saaliikseen vähäisen summan käteistä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Karjalaisen saamien tietojen mukaan kyseessä on Tikkamäen ja Huvilakadun risteyksessä sijaitseva M-market. Tapahtuma-aikaan kaupassa oli joitakin asiakkaita, ja kaupassa on valvontakamerat.

Havainnot ja vihjeet teosta voi ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai virka-aikana asiaa tutkivan poliisin numeroon 029 545 6461.

Lue lisää:

Poliisi Niinivaaran törkeästä ryöstöstä: Tilanne eteni nopeasti, kaikki asiakkaat eivät edes huomanneet tapahtunutta

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa