Torstai, 15.11.2018 
Janika, Janita
Kotimaa

Helsingin poliisi: Auton tuulilasi rikki ja pohjapanssari irti - kuljettaja oli todella sekavassa tilassa

  • Arttu Koistinen
Aihekuva Aihekuva

Rattijuopumuksesta epäilty kuljettaja aiheutti vaaratilanteita torstai-iltana puoli kymmenen aikoihin Helsingissä Siilitiellä Herttoniemessä.

- Paikalle saapunut poliisipartio ei voinut puhuttaa kuljettajaa, koska hän oli niin sekava. Auton tuulilasi oli rikkoutunut ja pohjapanssari irronnut, poliisi tiedottaa.

Lisäksi autosta valui öljyä tielle. Poliisin mukaan auto oli todennäköisesti törmännyt aiemmin liikenteenjakajaan ja ajanut vastaantulevien kaistalla.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Todistaja kertoo, että hän joutui väistämään autoa törmäyksen välttämiseksi, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jouni Jokinen Helsingin poliisilaitokselta kertoo tiedotteessa.

Kuljettaja puhalsi nolla promillea, mutta poliisi epäilee hänen käyttäneen lakkaa ja huumaavia lääkkeitä.

- Niitä löytyi myös hänen autostaan. Lakka on – hajuton, väritön ja mauton – päihdyttävä neste, jota käytetään kemianteollisuudessa esimerkiksi puhdistusaineissa ja liuottimissa, poliisi toteaa.

Paikalle tullut ambulanssi vei kuljettajan sairaalaan tarkkailtavaksi, ja hänet siirrettiin sieltä myöhemmin Pasilan poliisivankilaan.

Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksista sekä kuluttajamarkkinoilta kielletyn psykoaktiivisen aineen kiellon rikkomisesta.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa