Keskiviikko, 14.11.2018 
Iiris
Kotimaa

"En ole ollut hillotolpalla, mutta en myöskään virtsatolppana" - Mikko Alatalo (kesk.) jättää eduskunnan

  • Olli Sorjonen
  • Kimmo Kirves
Mikko Alatalo veti laskettelukoulua Kolilla tammikuussa 2018. Alatalo on myös tunnettu muusikko. Mikko Alatalo veti laskettelukoulua Kolilla tammikuussa 2018. Alatalo on myös tunnettu muusikko.

Mikko Alatalo (kesk.) ei lähde enää ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin, kansanedustaja tiedottaa. Alatalo on ollut Pirkanmaan kansanedustaja kohta 16 vuotta.

- Pirkanmaalla monet henkilöt ovat vedonneet minuun, että lähtisin vielä ehdolle vaaleihin. Olen kuitenkin tehnyt päätöksen henkilökohtaisista syistä.

Vaikka politiikka on muuttunut joidenkin mielestä lyhytjännitteiseksi ja poleemiseksi, Alatalo ei koe tätä syyksi poisjääntiin vaaleista, tiedotteessa todetaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Totta kai median muutos  ja some ovat kärjistäneet retoriikkaa, mutta kyllä minä olen sen kestänyt. Repivä riitely ja pintaliitely on ollut monille asiapoliitikoille turhauttavaa. Itse olen pyrkinyt osaamaan asiat, oli sitten kyse liikenteestä tai viestintäpolitiikasta, Alatalo kertoo.

- En ole ollut hillotolpalla, mutta en myöskään virtsatolppana.

Alatalo on ollut Liikenne- ja viestintävaliokunnan jäsen vuodesta 2003. YLE:n Hallintoneuvostossa Alatalo on ollut vuodesta 2003.

Alatalo jatkaa Tampereen kaupunginvaltuustossa tämän kauden loppuun.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa