Tulosta tämä sivu
Kotimaa

Kaisa Mäkäräisen treenikausi sujunut vaihtelevasti - leiri hiihtomaajoukkueen kanssa oli piristys

Kampanjan avulla kerätyn lahjoituksen vastaan otti Kaisa Mäkäräiseltä Näkövammaisten liiton Sari Loijas (oik.) sekä Pohjois-Karjalan alueyhdistyksen puheenjohtaja Marjata Lackman (kesk.). Kampanjan avulla kerätyn lahjoituksen vastaan otti Kaisa Mäkäräiseltä Näkövammaisten liiton Sari Loijas (oik.) sekä Pohjois-Karjalan alueyhdistyksen puheenjohtaja Marjata Lackman (kesk.).
Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen kertoo treenikautensa sujuneen vaihtelevasti.

- Ehyenä olen säilynyt, joten se on jo puoli voittoa. Mutta aina sitä toivoo, että yksittäiset harjoitukset menisivät paremmin, hän kertoi Joensuussa keskiviikkona.

Loppukesästä Mäkäräinen oli ensimmäistä kertaa Suomen hiihtomaajoukkueen leirillä mukana Sveitsissä. Kahden viikon leirin aikana keskityttiin pelkästään hiihtoon.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Ammunta kulki sen jälkeen hyvin, kun oli ollut kaksi viikkoa koskematta aseeseen, Mäkäräinen nauroi.

Hän oli myös muuten hyvin tyytyväinen leiriin ja iloinen siitä, että pääsi treenaamaan ison porukan mukana. Muuten harjoitukset ovat sujuneet hyvin pitkälti yksin.

- Hiihdon maajoukkue lähti juuri tänään uudelle leirille ja sieltä tuli jo viestiä, että voisit olla taas mukana, hän kertoo.

Ensi viikonloppuna Mäkäräinen pääsee testaamaan kuntoaan Imatralla järjestettävissä rullahiihdon SM-kisoissa.

Kaisa Mäkäräinen oli kesän ajan Specsaversin mainoskasvona ja luovutti keskiviikkona kampanjan avulla kerätyt 20 000 euroa Näkövammaisten liitolle. Potista osuus, noin 2 000 euroa, annetaan Pohjois-Karjalan alueyhdistykselle.