Perjantai, 24.5.2019 
Tuukka, Touko
Kotimaa

Paltamossa yksi ihminen on kuollut rivitalon tulipalossa

  • STT
Pelastuslaitos sai ilmoituksen Siilintien tulipalosta hieman ennen puolta kahta. Ilmoituksen palosta teki ohikulkija. LEHTIKUVA / VESA MOILANEN Pelastuslaitos sai ilmoituksen Siilintien tulipalosta hieman ennen puolta kahta. Ilmoituksen palosta teki ohikulkija. LEHTIKUVA / VESA MOILANEN
Kainuun Paltamossa yksi ihminen on kuollut rivitalohuoneiston tulipalossa, kertoo pelastuslaitos. Uhri oli 59-vuotias, mutta hänen sukupuoltaan ei ole kerrottu.

Pelastuslaitoksen savusukeltajat sammuttivat palon ja estivät sen leviämisen viereiseen huoneistoon.

Rivitalossa on yhteensä kolme asuntoa, ja tulipalo oli rivitalon päätyhuoneistossa. Muissa asunnoissa ei palon syttymishetkellä ollut ihmisiä. Ilmoituksen palosta teki ohikulkija.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Poliisi tai pelastuslaitos ei vielä osannut kertoa palon syttymissyytä, mutta asiaa tutkitaan. Poliisin mukaan alustavan tutkinnan perusteella näyttää siltä, että tuli sai alkunsa asunnon keittiöstä.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen Siilintien tulipalosta hieman ennen puolta kahta. Hieman ennen kello seitsemää poliisi kertoi, että pelastuslaitos jatkaa palon jälkivartiointia edelleen.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa