Tiistai, 21.5.2019 
Konsta, Kosti, Konstantin
Kotimaa

Hyvä joulumieli -keräys auttaa vähävaraisia lapsiperheitä jouluna

  • Arttu Koistinen

Köyhyys koskettaa Suomessa noin 110 000 lasta, ja Suomen Punaisen Ristin ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hyvä joulumieli -keräys vähävaraisten lapsiperheiden auttamiseksi käynnistyy torstaina 22. marraskuuta, SPR tiedottaa.

Keräyksen tuotoilla jaetaan 28 000 ruokalahjakorttia, jotta myös vähävaraisissa perheissä saadaan jouluateria.

– Hyvinvoinnin perusta rakentuu lapsuudessa. Perheiden olosuhteet vaihtelevat, mutta toimeentulon on turvattava ihmisarvoinen elämä kaikissa tilanteissa, Mannerheimin Lastensuojeluliiton lapsi- ja perhepolitiikan johtava asiantuntija Esa Iivonen kertoo tiedotteessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Suomen Punaisen Ristin ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton keräys järjestetään tänä vuonna 22. kertaa. Keräys toteutetaan yhteistyössä Ylen aamu-tv:n, Yle Radio Suomen ja Yle Radio Vegan kanssa.

Tavoitteena on kerätä noin 2 miljoonaa euroa. Apua tarvitsevat perheet valitaan muun muassa kunnan sosiaalitoimen, lastenneuvolan, kouluterveydenhuollon, seurakunnan diakoniatoimen tai Suomen Punaisen Ristin osastojen ja Nuorten turvatalojen sekä Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisyhdistyksien toimesta, tiedotteessa kerrotaan.

Keräys jatkuu 24. joulukuuta saakka.

Lisätietoja keräyksestä löytyy täältä.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa