Perjantai, 24.5.2019 
Tuukka, Touko
Kotimaa

Kommentti: Huippukeksintö, Jouluradio

Nyt kun itsenäisyyspäiväkin on ohi, mikään ei enää ole joulun tiellä. Se tulee, toivoimmepa tai emme.

Jos kuulumme niihin, jotka toivovat, se tulee liian äkkiä (niin paljon tekemättä vielä) ja menee liian nopeasti ohi (oih, sinne meni taas kaikki se ihana tunnelma). Jos emme ole jouluihmisiä, joulun hivutus jatkuu liian pitkään etukäteen, pyhäpöhinä kestää ja kestää ja vielä jälkeenpäinkin sitä tekohengitetään.

Molempien äärilaitojen onneksi on Jouluradio.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Jouluradiota voi kuunnella jo hyvän tovin ennen ensimmäistä adventtia, ja nythän sesonki on parhaimmillaan. Kahden viikon päästä alkaa olla h-hetki käsillä, ja onkin, sillä moni viettää täyttä joulua jo joulunalusviikonlopun.

Jos joku ei ole käynyt kanavalla, niin tiedoksi, että Jouluradio soittaa joululauluja tauotta aina loppiaiseen asti. Ei-niin-jouluihmisistä se saattaa kuulostaa pahemmalta kuin puolentoista kuukauden vankeusrangaistus ehdottomana, mutta jouluihmisille se on ihanin osa vuodenkiertoa.

Jouluradion joululaulut kaikkine enkeleineen ja dingel dangeleineen on todellinen lääke jouluntuskaan!

Koska joulumusiikille on kokonainen oma kanavansa, muut kanavat voisivat rauhassa pihdata joulutunnelmassa niiden riemuksi, joille vähempikin riittää.

Näin kaikki saavat haluamansa: harmaassa arjessa voi pysytellä viime tippaan asti tai tonttulakki päässä hypiskellä vielä joulun jälkeenkin.

Kirjoitus julkaistiin Radiossa-palstalla.

  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa