Perjantai, 23.10.2020 
Severi
Kotimaa

Joensuulainen valokuvaaja Joona Kotilainen perusti ilmaisen kuvapankin

  • Anni Rodriguez
Kuvapankista löytyy monenlaisia kuvia eri kategorioista. Suurin osa tällä hetkellä kuvapankissa olevista kuvista on Joona Kotilaisen ottamia, kuten myös tämä kuva. Kuvapankista löytyy monenlaisia kuvia eri kategorioista. Suurin osa tällä hetkellä kuvapankissa olevista kuvista on Joona Kotilaisen ottamia, kuten myös tämä kuva.

Joensuulainen valokuvaaja Joona Kotilainen on perustanut ilmaisen kuvapankin suomalaisille valokuville.

Kuviasuomesta.fi -osoitteessa toimivan kuvapankin kuvia voi käyttää vapaasti kaikkiin tarkoituksiin, Kotilainen kertoo tiedotteessa.

- Olen harrastanut valokuvausta pitkään ja vuosien aikana kuvamateriaalia oli kertynyt sen verran, että ajattelin niistä olevan iloa muillekin. Koitin alkuun myydä kuviani kansainvälisissä kuvapankeissa, mutta kahden euron ansiot vuoden myyntiajalla eivät houkuttaneet. Päätimme lopulta yhtiökumppanini Jussi Pirhosen kanssa laittaa pystyyn oman kuvapankin, Kotilainen kertoo tiedotteessa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Hän on itse kuvannut suurimman osan kuvapankissa tällä hetkellä olevista kuvista.

Kuvapankkiin voivat osallistua kaikki, jotka kokevat saavansa siitä hyötyä.

Kuviasuomesta.fi sivuilla on tällä hetkellä vajaa 200 kuvaa ja sinne lisätää uusia kuvia joka viikko. Kuvapankissa näkyy paljon esimerkiksi pohjoiskarjalaisia maisemia.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi