Lauantai, 6.6.2020 
Kyösti, Kustaa, Kustavi
Kotimaa

Uusi sadealue saapuu lännestä keskiviikkona

  • STT
Sadealue liikkuu päivän aikana itään, ja ajokeli voi olla huono suuressa osassa eteläistä ja keskistä Suomea. LEHTIKUVA / VESA MOILANEN Sadealue liikkuu päivän aikana itään, ja ajokeli voi olla huono suuressa osassa eteläistä ja keskistä Suomea. LEHTIKUVA / VESA MOILANEN
Poutaisen ja monin paikoin pakkaselle painuneen yön jälkeen Suomeen leviää keskiviikkona jälleen lännestä uusi sadealue. Ilmatieteen laitoksen mukaan sateet tulevat pääosin lumena tai räntänä. Sadealue liikkuu päivän aikana itään, ja ajokeli voi olla huono suuressa osassa eteläistä ja keskistä Suomea.

Maan etelä- ja keskiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa päivälämpötilat ovat nollan tuntumassa tai pari astetta plussalla. Lapissa lämpötila saattaa keskiviikon vastaisena yönä käydä jopa parissakymmenessä pakkasasteessa, mutta päivällä Lapissakin liikutaan nollan molemmin puolin. Kovan tuulen varoitus on voimassa Pohjois-Itämerellä.

Torstaina enimmät sateet ovat väistyneet Suomen yltä ja pilvipeitekin repeilee monin paikoin. Lämpötilat ovat torstaina plussan puolella lähes koko maassa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa