Tiistai, 26.5.2020 
Minna, Vilma, Miina
Kotimaa

Lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila siirtyy Helsingin ensikotiyhdistyksen johtoon

  • STT
Lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttilan viisivuotinen kausi lapsiasiavaltuutettuna on päättymässä huhtikuun lopussa. Kuva: Lehtikuva / Martti Kainulainen Lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttilan viisivuotinen kausi lapsiasiavaltuutettuna on päättymässä huhtikuun lopussa. Kuva: Lehtikuva / Martti Kainulainen
Lapsiasiavaltuutetun virasta väistyvä Tuomas Kurttila siirtyy Helsingin Ensikoti ry:n toiminnanjohtajaksi. Kurttila aloittaa ensikotiyhdistyksen johdossa syyskuun alussa.

Kurttilan viisivuotinen kausi lapsiasiavaltuutettuna on päättymässä huhtikuun lopussa. Hän haki jatkokautta lapsiasiavaltuutettuna ja pääsi haussa loppusuoralle, mutta tehtävään valittiin Turun yliopiston sosiaalityön professori Elina Pekkarinen.

Kurttila pyrki myös eduskuntaan sosiaalidemokraattien listalta Keski-Suomen vaalipiirissä, mutta jäi varasijalle hieman yli 2  900 äänellä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Helsingin ensikotiyhdistys on kansalaisjärjestö, joka tukee lasta odottavia ja pienten lasten perheitä vanhemmuudessa ja arjen hallinnassa. Yhdistyksellä on noin 70 vakinaista työntekijää.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa