Tulosta tämä sivu
Kotimaa

Euroopan neuvoston kokous hidastaa loppuviikosta liikennettä pääkaupunkiseudulla

Poliisi kehottaa varaamaan liikenteeseen runsaasti ylimääräistä aikaa ja kannustaa suosimaan julkista liikennettä.  LEHTIKUVA / Jussi Nukari Poliisi kehottaa varaamaan liikenteeseen runsaasti ylimääräistä aikaa ja kannustaa suosimaan julkista liikennettä. LEHTIKUVA / Jussi Nukari
Helsingissä järjestettävä Euroopan neuvoston kokous hidastaa pääkaupunkiseudun liikennettä torstaina ja perjantaina. Eniten kokous vaikuttaa liikenteeseen Helsingin keskustassa sekä Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Helsingin keskustan välisillä pääväylillä, ennakoi poliisi.

Pääkaupunkiseudulla liikkuu kokouspäivinä useita saattueita, joiden liikkuessa niiden reiteillä ei sallita muuta liikennettä. Poliisi kehottaa varaamaan liikenteeseen runsaasti ylimääräistä aikaa ja kannustaa suosimaan julkista liikennettä. Tosin myös bussi- ja raitioliikenteeseen on odotettavissa viivästyksiä ja poikkeuksia.

Kokouksen takia Helsingin ydinkeskustaan tulee tilapäinen lentokieltoalue, joka ulottuu 500 metrin etäisyydelle kokouspaikkana toimivasta Finlandia-talosta ja korkeussuunnassa 250 metriin maanpinnasta. Rajoitukset alkavat torstaiaamuna kahdeksalta ja päättyvät perjantaina kello 21.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi