Perjantai, 13.12.2019 
Seija
Kotimaa

Juhannusaatto on näillä näkymin helteinen Etelä- ja Keski-Suomessa

  • STT
Etelä- ja Keski-Suomessa lämpömittarit kivunnevat juhannusaattona perjantaina 25–29 asteeseen. LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI Etelä- ja Keski-Suomessa lämpömittarit kivunnevat juhannusaattona perjantaina 25–29 asteeseen. LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI
Juhannusaatoksi on odotettavissa tällä tietoa hellekeliä Etelä- ja Keski-Suomeen, kerrotaan Ilmatieteen laitokselta. Pohjois-Suomessa koko juhannus sen sijaan on pääosin sateinen ja viileähkö.

Etelä- ja Keski-Suomessa lämpömittarit kivunnevat juhannusaattona perjantaina 25–29 asteeseen. Jos juhannuksen vieton ehtii aloittaa jo torstaina, myös silloin on maan etelä- ja keskiosiin luvassa hellettä.

Juhannuspäivänä lauantaina lämpö laskee Etelä-Suomessa 20–23 asteeseen ja sunnuntaina edelleen hieman alemmaksi. Pohjois-Suomessa lämpö putoaa ennusteen mukaan sunnuntaina jopa 8–15 asteeseen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kastumiseen on syytä varautua juhannuksena Pohjois-Suomen ohella myös muualla. Sekä perjantaina että lauantaina näyttäisi kulkevan Etelä- ja Keski-Suomen yli itään kapea saderintama. Niiden reitit ja tarkemmat ajankohdat ovat kuitenkin vielä epävarmat.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa