play

Käytettiinkö poliitikkojen kuvia ammunnan maalitauluina oikeistolaisten kesäleirillä?

Kuvakaappaus Varisverkoston 11.7. Twitterissä julkaisemasta kuvasta, jossa he esittelevät teoriansa siitä, kenen poliitikkojen kasvoja oli peitetty Kansallismielisen liittouman julkaisemassa kuvassa liiton kesäleirillä järjestetystä ampumaharjoituksesta. Kuvassa ovat pääministeri Antti Rinne ja opetusministeri Li Andersson. Vasemmalla kuvassa on George Soros, joka on amerikkalainen poliittinen aktivisti ja kansallismielisten vihakohde niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassa. Taustan ampumiskuvat ovat Kansallismielisten liittouman verkkosivulta.

Kuvakaappaus Varisverkoston 11.7. Twitterissä julkaisemasta kuvasta, jossa he esittelevät teoriansa siitä, kenen poliitikkojen kasvoja oli peitetty Kansallismielisen liittouman julkaisemassa kuvassa liiton kesäleirillä järjestetystä ampumaharjoituksesta. Kuvassa ovat pääministeri Antti Rinne ja opetusministeri Li Andersson. Vasemmalla kuvassa on George Soros, joka on amerikkalainen poliittinen aktivisti ja kansallismielisten vihakohde niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassa. Taustan ampumiskuvat ovat Kansallismielisten liittouman verkkosivulta. Kuva: Twitter / Varisverkosto

Seija Suihkonen

Kansallismielisten liittouman kesäleirillä kesäkuun alussa käytettiin vasemmistopoliitikkojen kuvia maalitauluina ampumaharjoituksessa. Näin väittää antifasistiseksi itsensä määrittelevä vasemmistolainen Varisverkosto, joka julkaisi asiasta päivityksen sekä Facebook-sivuillaan että tviitin Twitter-tilillään keskiviikkoiltana.