Tulosta tämä sivu
Kotimaa

Nuori mies menetti temppuillessaan kevytmoottoripyörän hallinnan – pyörä sinkoutui mopomiitin yleisön joukkoon

Poliisi sai tietää mopomiitistä, kun se sai ilmoituksen häiritsevästä kaahailusta teollisuusalueella. LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN Poliisi sai tietää mopomiitistä, kun se sai ilmoituksen häiritsevästä kaahailusta teollisuusalueella. LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN
Kolme ihmistä loukkaantui lauantai-iltana Kuopiossa, kun alaikäisen miehen kuljettama kevytmoottoripyörä karkasi mopomiittiin saapuneen yleisön joukkoon.

Poliisin mukaan 17-vuotias mies oli ohjannut moottoripyörää seisten pyöränsä päällä, kun hän oli törmännyt vieressä ajaneeseen moottoripyörään. Törmäyksen seurauksena kuljettaja oli pudonnut ajoneuvon selästä, ja pyörä oli jatkanut itsekseen temppuilua tien vieressä seuranneen yleisön joukkoon.

Itä-Suomen poliisin mukaan kahden loukkaantuneen vammat vaativat sairaalahoitoa. Kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja mahdollisesti vamman tuottamuksesta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Poliisi sai tietää mopomiitistä, kun se sai ilmoituksen häiritsevästä kaahailusta Naulamäen teollisuusalueella. Poliisin mukaan paikalla oli noin sata henkilöä. Pian ilmoituksen jälkeen paikalle tulleet siirtyivät Kaatopaikantielle, missä onnettomuus sattui.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi