Perjantai, 25.9.2020 
Kullervo
Kotimaa

Kolumni: Kiitos me too, liian monesta naisesta on tullut rasittava oman edun tavoittelija, joka näkee miehet naisvihamielisinä alistajina

Kiitos me too, miesten turvat on nyt tukittu. Kuka tarjoilisi kupillisen turpa kiinniä myös naisille?

Liian monesta naisesta on tullut rasittava oman edun tavoittelija, joka näkee miehet naisvihamielisinä alistajina. Nainen, joka ei jaa tätä yleistyvää ajatusmaailmaa naisten paremmuudesta suhteessa miehiin, nähdään myös naisvihaajana.

Minä vieroksun epäoikeudenmukaisuutta ja epätasa-arvoa, mutta tasa-arvoa ei saavuteta, jos nykynaiset käyttäytyvät kuin menneiden aikojen miehet.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Twitterissä kiersi kuva virolaisesta näyttelystä, jossa feministinaiset paljastivat alastoman vartalonsa teinipojista koostuvalle ryhmälle. Jos vilauttaja olisi ollut mies ja koululaiset tyttöjä, olisi pervo jo käräjillä. Mitä tasa-arvoa tämä on?

Matkustan usein Helsinkiin perjantain iltajunassa. Junassa on myös usein äänekäs joukko vanhempia naisia, jotka höpöttävät kaksimielisiä juttuja niin, että vaunu raikaa.

Olen todistanut armeija-alokkaiden ahdistelua, kun räväkät puumatädit vihjailevat heille seksuaalissävytteisesti. Samaa olen kuullut myös monelta ravintola-alalla työskentelevältä mieheltä.

Yökerhon portsaria pyydetään astumaan daamien hotellihuoneeseen, portsarin taskuun laitetaan pikkuhousuja, puristellaan kiveksistä ja tungetaan kieltä korvaan.

Miksi naiset saavat seksuaalisesti ahdistella miehiä, ja tälle groomingille on annettu kollektiivinen hyväksyntä? Onko naisten lisääntynyt miesten ahdistelu kätkettyä miesvihaa, joka kumpuaa vuosikausien alisteisesta asemasta suhteessa miehiin?

En halua, että minusta tulee nainen, joka uimahallin unisex-pukuhuoneessa kuivaa reteesti alapäätään vinguttamalla pyyhettä haarojen välissä kuin viulua, samalla haukkuen miestään ja kiroillen, kun se ei puhu ja sillä ei seiso. Miksiköhän? Ei se pystyyn haukkumalla ainakaan seiso.

Hätkähdin, kun eräällä juttukeikalla minua tytöteltiin lempeästi. En hätkähtänyt tytöttelystävaan siitä, kun muut porukan miehet toruivat, että nykyisin ei saa niin tehdä.

Tytöttelijä nolostui, turhaan. Ei minua tytöttely häiritse, sillä mitäpä muuta minä sellaiselle lähes seitsenkymppiselle miehelle olen kuin tyttö?

Samaan aikaan, kun naiset ovat voimaantuneet ja tavoitelleet tasa-arvoa, on miesten keskuudessa muhinut ja maailmanlaajuisesti levinnyt MGTOW-elämäntapa (men going their own way). Suomennettuna aate tarkoittaa miehiä, jotka menevät omia teitään (kauas naisista).

MGTOW on ahdistuneiden miesten vastaisku äärifeminismille ja näennäisille tasa-arvopyrkimyksille, jossa miehet tuntevat voimattomuutta suhteessa naisiin.

Äkkiseltään MGTOW vaikuttaa naisvihamieliseltä, katkerien miesten kerholta, mutta pohjimmiltaan se koostuu miehistä, jotka kokevat esi-isiensä syntipukin viitan liian raskaaksi kantaa. Nämä miehet eivät halua takaisin aikaa, kun nainen oli miehelle alisteinen, mutta he eivät myöskään suostu sylkykupeiksi.

TGTOW-aate (teens going their own way) puolestaan leviää tällä hetkellä voimakkaasti teinipoikien keskuudessa. Pitäisikö tästä ilmiöstä olla huolissaan?

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi