Keskiviikko, 15.7.2020 
Rauni, Rauna
Maakunta TILAAJILLE

Suurin osa pääsi irti tupakasta - 30 vuotta sitten tehdyn tv-sarjan tupakoitsijat kokoontuivat Joensuuhun kertomaan kokemuksiaan

  • Matti Siippainen
  • Kimmo Kirves
Viimeisen Irti tupakasta -televisiokurssin osanottajat kokoontuivat Joensuussa 30 vuoden jälkeen muistelemaan televisiokokemuksiaan. Laskettiin, että vain kahdelle maistuu enää tupakka ja hekin ovat pitäneet pitkiä taukoja polttamisesta. Tv-kurssia vetänyt Pekka Puska (seisomassa) kertoi, miten paljon tupakointi on Suomessa kurssivuosien jälkeen vähentynyt. Viimeisen Irti tupakasta -televisiokurssin osanottajat kokoontuivat Joensuussa 30 vuoden jälkeen muistelemaan televisiokokemuksiaan. Laskettiin, että vain kahdelle maistuu enää tupakka ja hekin ovat pitäneet pitkiä taukoja polttamisesta. Tv-kurssia vetänyt Pekka Puska (seisomassa) kertoi, miten paljon tupakointi on Suomessa kurssivuosien jälkeen vähentynyt.

Pysyin vuoden polttamatta tv-ohjelmien jälkeen. Sen jälkeen olin vielä monta kertaa lakossa, mutta tumppasin lopullisesti 12 vuotta sitten, kun minulle tehtiin ohitusleikkaus. Eikä sen jälkeen ole tehnyt mieli, kertoi Helga Pyykönen.

Haluatko lukea koko artikkelin?


Digitilaus 1 euroa 1kuukausi
Digi ja Kaiku 9,95e 1kk

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään tästä