Maanantai, 3.8.2020 
Nea, Neea, Linnea
Kotimaa

Tuottaja: Jari Sillanpään kirkkokiertue on peruttu

  • STT
Jari Sillanpään kiertuetuottaja sanoo aikovansa soittaa kirkkoihin varmistaakseen Herää jouluun -kirkkokiertueen konserttien järjestämisen. LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN Jari Sillanpään kiertuetuottaja sanoo aikovansa soittaa kirkkoihin varmistaakseen Herää jouluun -kirkkokiertueen konserttien järjestämisen. LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN
Viihdetaiteilija Jari Sillanpään kiertueiden tuottaja Lilja Kainulainen kertoo, että Sillanpään kirkkokiertue on päätetty peruuttaa. Kainulainen pahoittelee ja sanoo, että lipun ostaneet saavat rahansa takaisin. Lauantainen konsertti Joensuussa järjestetään Kainulaisen mukaan normaalisti.

Kainulainen kertoo päätyneensä kirkkokiertueen peruuttamiseen keskusteltuaan osan kirkkoherroista kanssa. Vielä aiemmin päivällä hän arvioi, että konsertit voitaisiin järjestää normaalisti syytteistä huolimatta.

Sillanpäätä syytetään lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä, selviää Helsingin käräjäoikeuden tiedoista. Syytteen julkisten tietojen mukaan epäillyn hyväksikäytön tekoaika on elokuussa 2017 ja laittoman materiaalin levittämisen syyskuussa 2017.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Syytteitä käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa helmikuun lopulla.

Sillanpään asianajaja Riitta Leppiniemi sanoo STT:lle, että Sillanpää kiistää molemmat syytteet. Hän ja jutun syyttäjä kertovat, että hyväksikäyttösyytteessä ei ole kyse fyysisestä teosta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi