Tulosta tämä sivu
Kotimaa TILAAJILLE

Ismo Leikola on Yhdysvalloissa jo julkkis - kun nuori tyttö alkoi hyperventiloida kassajonossa koomikon nähtyään, ei tämä tiennyt miten reagoida

Ismo Leikola on asunut nyt neljä vuotta Los Angelesissa ja kotiutunut sinne hyvin. "Yhtä mahdotonta kuin mun oli 10 vuotta sitten kuvitella, että asuisin Jenkeissä, on nyt ajatella, etten olisi sinne lähtenytkään. Se on nyt niin luonnollinen osa mun polkua". Koomikko nauttii kuitenkin Suomen visiiteistä ja kaipaa Yhdysvalloissa esimerkiksi maksamakkaraa, hernekeittoa ja Turun sinappia. Ismo Leikola on asunut nyt neljä vuotta Los Angelesissa ja kotiutunut sinne hyvin. "Yhtä mahdotonta kuin mun oli 10 vuotta sitten kuvitella, että asuisin Jenkeissä, on nyt ajatella, etten olisi sinne lähtenytkään. Se on nyt niin luonnollinen osa mun polkua". Koomikko nauttii kuitenkin Suomen visiiteistä ja kaipaa Yhdysvalloissa esimerkiksi maksamakkaraa, hernekeittoa ja Turun sinappia.

Kotona Jyväskylässä piipahtanut Ismo Leikola sanoo hyödyntävänsä komiikassaan kokemaansa ulkopuolisuuden tunnetta.

Kello on vähän yli sovitun tapaamisajan ja Jyväskylän Scandicin hissi kilahtaa. Ensin esiin työntyy pari laukkua ja sitten kitarakotelo. Viimeisenä tulee pakaaseja roudaava koomikko Ismo Leikola.

Haluatko lukea koko artikkelin?


Digitilaus 1 euroa 1kuukausi
Digi ja Kaiku 9,95e 1kk

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään tästä

Tilaaja mutta ei tunnuksia?
Salasana unohtunut?