Keskiviikko, 8.7.2020 
Turo, Turkka
Kotimaa

Anna Easteden juontaa Wipeout Suomea

  • Karjalainen
Tohmajärveltä kotoisin oleva Anna Easteden odottaa innolla uutta tehtäväänsä Wipeout Suomessa. Tohmajärveltä kotoisin oleva Anna Easteden odottaa innolla uutta tehtäväänsä Wipeout Suomessa.
Tohmajärveltä kotoisin oleva, nykyisin Los Angelesissa asuva Anna Easteden on kiinnitetty juontajaksi FOX-kanavalla pääsiäisenä alkavaan uuteen televisiosarjaan Wipeout Suomi.

Wipeout-menestysformaatti on levinnyt ympäri maailmaa ja sitä on tuotettu jo 37 maassa. Vuonna 2008 Yhdysvalloista alkanut Wipeout on tällä hetkellä tv-historian kolmanneksi menestynein gameshow-formaatti ja jatkaa yhä kasvuaan.

Anna Easteden odottaa innolla uutta tehtäväänsä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

-  Olen tosi fiiliksissä Wipeout Suomesta. Olen seurannut amerikkalaista Wipeoutia jo ohjelman alusta asti. Olen usein ajatellut, että Wipeoutin juontajan homma olisi tosi hauskaa, rentoa ja mielenkiintoista. Kun kuulin Wipeout Suomesta, halusin heti mukaan sen kummemmin ajattelematta. Minusta oli itsestäänselvyys, että olen oikea juontaja ohjelmaan, alkuviikon vanhempiensa maatilalla Tohmajärvellä viihtynyt Anna Easteden totesi.

Anna Eastedenillä riittää muutenkin kiireitä. Suomesta hän matkustaa työtehtäviin Havaijille ja sieltä sitten kuukaudeksi Argentiinaan Wipeoutin kuvauksiin. Kuvaukset alkavat heti helmikuun alussa. Ohjelman kilpailijat tulevat Suomesta.

-  Kotona Los Angelesissa en ole ehtinyt tänä vuonna olla kuin viikon. Toisaalta tykkään matkustella, Anna Easteden kertoi.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi