Keskiviikko, 26.2.2020 
Nestori
Kotimaa

Kaksi ihmistä on kuollut Valkeakoskella nokkakolarissa

  • STT
Pirkanmaan Valkeakoskella tapahtuneessa nokkakolarissa on kuollut kaksi ihmistä, kertoo Sisä-Suomen poliisilaitos Twitterissä. Kuolleet olivat onnettomuusajoneuvojen kuljettajia.

Autoissa ei poliisin mukaan ollut muita matkustajia. Liikenne onnettomuuspaikalla Rapolantiellä lähellä Sääksmäen siltaa on yhä poikki, kertoi poliisi iltakymmenen jälkeen.

Pirkanmaalla tapahtui seitsemän aikoihin myös toinen nokkakolari Sastamalan Mouhijärventiellä, jossa autojen kuljettajat loukkaantuivat vakavasti.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Pelastuslaitoksen mukaan Sastamalan Mouhijärventiellä hieman ennen seitsemää tapahtuneessa henkilöautojen kolarissa molempien autojen kuljettajat loukkaantuivat vakavasti. Kuljettajat olivat tajuissaan, kun heidät vietiin hoitoon.

Autoissa ei ollut kuljettajien lisäksi muita ihmisiä. Pelastuslaitoksen mukaan alkoholilla ei ollut osuutta Sastamalan kolariin. Onnettomuuspaikalla kerrotaan olleen liukasta.

–  Siellä oli tosi liukas tie, oli jopa yllättäenkin jäätynyt, kertoo päivystävä palomestari Teemu Turtonen.

Paikalla oli kolarin aikaan pimeää, mutta näkyvyys oli muuten hyvä. Autojen arvellaan liikkuneen nopeusrajoitusten mukaisesti noin kuudenkympin nopeutta tai hieman sen yli.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa