Keskiviikko, 1.4.2020 
Peppi, Raita, Pulmu
Kotimaa

Husin alueella todettiin eilen 35 uutta varmistettua koronavirustartuntaa

  • STT
Husin alueella on nyt 596 varmistettua tartuntaa. LEHTIKUVA / Emmi Korhonen Husin alueella on nyt 596 varmistettua tartuntaa. LEHTIKUVA / Emmi Korhonen
Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (Hus) alueella on todettu eilen 35 uutta koronavirustartuntaa. Yhteensä Husin alueella on nyt todettu yhteensä 596 varmistettua tartuntaa.

Uusien varmistettujen tartuntojen lukema on nyt toista päivää laskussa Husin alueella. Eilen julkaistujen uusien tartuntojen luku oli 49 ja toissa päivänä 74. Toissapäiväinen lukema on toistaiseksi suurin päivittäinen lukema tartunnoissa.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) kertoi eilen keskiviikkona, että Suomessa oli 880 laboratoriovarmistettua koronavirustapausta. THL:n eilen kertomien tietojen mukaan Suomessa oli 82 potilasta sairaalahoidossa. Heistä 22 oli tehohoidossa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Eilen kerrottiin lisäksi kahdesta uudesta koronaviruksen aiheuttamasta kuolemasta. Suomessa koronavirustartunta on nyt tiettävästi aiheuttanut kolme kuolemaa. Niistä kaksi on Husin ja yksi Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin alueella.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa