Tiistai, 26.1.2021 
Joonatan
Maakunta

Katosi Pohjois-Karjalan keskussairaalasta – poliisi pyytää apua Pentti Heiskasen löytämiseksi

  • Jentta Ilanmaa
Pentti Heiskanen Pentti Heiskanen

Poliisi sai hätäkeskuksen kautta tänään tiistaina ilmoituksen, jonka mukaan vuonna 1941 syntynyt Pentti Heiskanen on kadonnut.

Heiskanen on viimeksi nähty Pohjois-Karjalan keskussairaalassa maanantai-iltana 6.4. noin kello 18 aikaan.

Lue myös uudempi uutinen: Keskussairaalasta kadonnut löytyi pahasti kylmettyneenä - poliisi kiittää ratkaisevista yleisöhavainnoista

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Heiskanen oli poistunut keskussairaalan tiloista etukäteen ilmoittamatta. Poliisilla, terveydenhuoltoviranomaisilla ja Heiskasen läheisillä on huoli Heiskasen tämänhetkisestä tilasta huomioiden hänen ikänsä ja terveydentilansa.

Pentti Heiskanen asuu Heinävedellä eikä poliisin tietojen mukaan tunne Joensuun kaupunkia kovin hyvin. Hän on 172 senttiä pitkä, vartalonrakenteeltaan hoikka, 70 kg, ja hänellä on lyhyet ruskeat hiukset, jotka ovat ohimolta harmaantuneet.

Heiskasella on yllään musta Haglöfs-merkkinen ulkoilupuku ja musta lippahattu. Heiskasen mukana oleva matkapuhelin on tällä hetkellä suljettu.

Asiassa ei epäillä rikosta, poliisi hoitaa tapausta kadonnut henkilö -nimikkeellä.

Poliisi pyytää kansalaisilta kaikkia mahdollisia Pentti Heiskaseen liittyviä havaintoja.

Akuutit havainnot Heiskasesta pyydetään ilmoittamaan suoraan hätäkeskukseen.

Aiemmin tehdyt havainnot Pentti  Heiskasen tuntomerkkeihin sopivan henkilön liikkeistä pyydetään ilmoittamaan suoraan asiaa hoitavalle rikostutkijalle puh: 029 545 6461 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

16b448176f47a0acd6d27e8977fa2bbaXL

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi