Tulosta tämä sivu
Kotimaa

Espoon Mäkkylässä räjähdys poliisioperaation yhteydessä, kaksi poliisia loukkaantui

Espoon Mäkkylässä tapahtui maanantai-iltana räjähdys poliisioperaation yhteydessä.

Poliisipartio sai alkuillasta Mäkkylään tehtävän, jonka yhteydessä tehtävän kohteena olevassa asunnossa tapahtui räjähdys, Länsi-Uudenmaan poliisi tiedottaa. Räjähdys tapahtui noin puoli yhdeksän aikaan illalla. Poliisi kertoi myöhemmin Twitterissä, että kyseessä oli rutiininomainen tarkastustehtävä.

Molemmat tehtävässä olleet poliisit loukkaantuivat. Poliisit vietiin sairaalaan, mutta heillä ei ole hengenvaaraa, eikä heidän tarvinnut jäädä sairaalahoitoon.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tehtävä ei viittaa terrorismiin, kertoo Länsi-Uudenmaan poliisi Twitterissä. Myöhemmin poliisi tviittasi, että poliisin tiedossa ei ole seikkoja, jotka viittaisivat järjestäytyneeseen rikollisuuteen.

Tapahtumapaikalla oli edelleen illalla käynnissä usean partion operaatio. Poliisi arvioi myöhään illalla, että asunnon tarkastaminen ja rakennuksen turvallisuuden varmistaminen saattaa viedä useita tunteja.

Varotoimenpiteenä pienehkön kerrostalon asukkaat evakuoitiin. Talossa on noin 20 asuntoa. Poliisi kehotti sivullisia pysymään poissa alueelta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi