Maanantai, 13.7.2020 
Joel, Ilari, Lari
Kotimaa

Suomessa kaksi uutta koronavirukseen liittyvää kuolemaa, uusia vahvistettuja tartuntoja vain kaksi

  • STT
Valtaosa tartunnoista on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella, jossa vahvistettujen tartuntojen määrä on 5 026. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER Valtaosa tartunnoista on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella, jossa vahvistettujen tartuntojen määrä on 5 026. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER
Suomessa on todettu kaksi uutta koronaan liittyvää kuolemantapausta, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) kertoo. Yhteensä kuolemantapauksia on nyt 320.

Sairaalahoidossa olevia koronapotilaita on THL:n mukaan tällä hetkellä 62, mikä on kuusi ihmistä vähemmän kuin maanantaina. Tehohoidossa olevien potilaiden määrä on pysynyt ennallaan yhdeksässä potilaassa.

THL kertoi aiemmin, että Suomessa on todettu yhteensä 6  887 vahvistettua koronavirustartuntaa. Tartuntojen määrä kasvoi maanantaista vain kahdella.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Valtaosa tartunnoista on todettu Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella, jossa vahvistettujen tartuntojen määrä on 5  026. Suurin osa tällä hetkellä sairaalahoidossa olevista potilaista on myös Helsingin ja Uudenmaan alueella.

Testattuja näytteitä on nyt yhteensä noin 190  800. Uusia näytteitä otettiin maanantain jälkeen noin 5  400. Virustestauksen kapasiteetti on jo yli 10  000 testiä päivässä.

Suomen väestöön suhteutettuna on todettu 124 tartuntaa 100  000 asukasta kohden.

THL arvioi, että koronaviruksen aiheuttamasta taudista on parantunut noin 5  500 ihmistä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi