play

Ammatillisen koulutuksen järjestäjät tyytyväisiä hallituksen koronatoimiin – "Rajoitukset on toteutettu hyvin ja määrätietoisesti"

Kolme neljästä ammatillisen koulutuksen järjestäjästä katsoo, että hallitus on onnistunut hyvin tai erinomaisesti koronatoimissaan ammatillisen koulutuksen näkökulmasta. Opetusministeri Li Andersson, valtiovarainministeri Katri Kulmuni, pääministeri Sanna Marin, sisäministeri Maria Ohisalo ja oikeusministeri Anna-Maja Henriksson kertoivat hallituksen neljännestä lisätalousarviosta tiedotustilaisuudessa tiistaina.

Kolme neljästä ammatillisen koulutuksen järjestäjästä katsoo, että hallitus on onnistunut hyvin tai erinomaisesti koronatoimissaan ammatillisen koulutuksen näkökulmasta. Opetusministeri Li Andersson, valtiovarainministeri Katri Kulmuni, pääministeri Sanna Marin, sisäministeri Maria Ohisalo ja oikeusministeri Anna-Maja Henriksson kertoivat hallituksen neljännestä lisätalousarviosta tiedotustilaisuudessa tiistaina. Kuva: Antti Aimo-Koivisto

Petteri Ruotsalainen / Uutissuomalainen

Hallitus, opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Opetushallitus ovat onnistuneet hyvin toimissaan koronakriisissä ammatillisen koulutuksen näkökulmasta.