Sunnuntai, 5.7.2020 
Unto, Untamo
Kotimaa

Karjalaisen perinteinen kesälehti Kägi on ilmestynyt - kertoo laajasti Pohjois-Karjalan matkailuhelmistä

  • Liisa Yli-Ketola
  • Minna Raitavuo
Taiteilijasta on moneksi: Auli Partio kertoo, miten maatilasta on vuosien saatossa tullut taidegalleria ja kesäklahvila. Taiteilijasta on moneksi: Auli Partio kertoo, miten maatilasta on vuosien saatossa tullut taidegalleria ja kesäklahvila.

Karjalaisen vuosittainen muhkea kesän matkailu ja mökkeilylehti Kägi ilmestyi tänään verkossa. Kägi-lehteä pääsee lukemaan suoraan osoitteessa karjalainen.fi/kägi.

Poikkeuksellisen kevään jälkeen lähimatkailukohteet heräilevät ja odottavat kesävieraita. Kägi-lehdessä on juttuja koko maakunnan alueelta.

Lue, kuinka viskiä syntyy Valamossa ja Ilomatsissa tislataan myös. Kotieläimistä syntyi lapsiperheiden vetonaulaa Outokummussa. Ilomantsissa kerätään ja kasvatetaan yrttejä hyötykäyttöön. Myös Liperin kaunein paikka paljastetaan Käessä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Maakunnan lisäksi tehdään löytöjä Etelä-Savon puolesta. Tunnetko Hytermän tai Saimi Hoyerin luotsaaman Hotelli Punkaharjun? Kaipaatko hiljentymistä – Enonkoskella luterilainen luostari on tarjonnut hiljaisuuden retriittejä jo 25 vuotta.

Maakunnan osaajia on tämän vuoden Kägi-lehdessä esillä monia: nuoria suunnittelijoita, kiviaidan taitaja, kyyhkysten kasvattaja ja taiteentekijä.

Arkistosta-Partio1Karjalainen20200608 Isossa reportaasissa partioleiriltä pohditaan, mitä harrastus antaa ja miksi se vie mennessään.

Lue Kägi vaikka jo tänään osoitteesta karjalainen.fi/kägi.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi