Tulosta tämä sivu
Kotimaa

Rantakylän Normaalikoulussa pahoinpidelty oppilas sai hoitoa vaativia vammoja pään alueelle

Itä-Suomen poliisi on jatkanut joensuulaisessa koulussa tapahtuneen pahoinpitelyn tutkintaa hyvässä yhteystyössä koulun kanssa.

Poliisin mukaan pahoinpitely tapahtui Rantakylän Normaalikoulun sisätiloissa koulupäivän aikana välitunnin siirtymätilanteen yhteydessä.

Rikoskomisario Tuomo Lepola kertoo, että kaikki tekoon liittyvät henkilöt ovat koulun 13-14-vuotiaita oppilaita.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

- Tällä hetkellä näyttää siltä, että yksi henkilö on ollut varsinainen uhri, hän sanoo.

Teossa ei ole käytetty tekovälinettä.

Lepolan mukaan pahoinpidelty oppilas sai hoitoa vaativia vammoja pään alueelle. Hän kertoo näkemyksenään, että hoitoa vaativia vammoja syntyy harvoin pahoinpitelyissä kouluissa.

- Teon vakavuus on harvinaista.

Itä-Suomen poliisille tulee tietoon viikoittain erilaisia kouluun kytkeytyviä kiusaamis- tai väkivallantekoja. Yleensä tällaisista teoista ei ole aiheutunut välitöntä hoitoa vaativia vammoja tai vähäistä suurempia vahinkoja.

Poliisilla on kohtalaisen hyvä näkemys tilanteesta, jossa vammat aiheutettiin. Poliisi ei kuitenkaan vielä ole tavoittanut kaikkia henkilöitä, joita se haluaa kuulla.

- Tähän liittyy useita henkilöitä. Poissuljettuna ei ole, oliko joku yllyttäjänä.

 Poliisille voi toimittaa asiaan liittyvät tiedot joko vihjepuhelimeen 029 5415 232 tai vihjesähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Juttua muokattu 25.9.2020 kello 14.55: Päivitetty kauttaaltaan.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi