Perjantai, 4.12.2020 
Aira, Airi
Kotimaa

Suomessa on todettu 203 uutta koronavirustartuntaa

  • STT
Kahden viikon aikana koronavirustartuntoja on raportoitu noin 2 800. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO Kahden viikon aikana koronavirustartuntoja on raportoitu noin 2 800. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO
Suomessa on raportoitu 203 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Lukema on selvästi pienempi kuin perjantaina, jolloin THL kertoi peräti 344 uudesta tartunnasta.

Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 2  820 tartuntaa, mikä on 82 vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Yhteensä koronavirustartuntoja on Suomessa raportoitu 16  113.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Uusien tautitapausten ilmaantuvuus koko maassa on kahden viime viikon ajalta 45,8 tapausta sataatuhatta ihmistä kohden. Eniten tautitapauksia suhteessa väestöön on Vaasan sekä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirien alueella.

Koronaviruksen aiheuttamaan tautiin liittyviä kuolemia oli raportoitu perjantaihin mennessä 358. Sairaalahoidossa oli perjantain tietojen mukaan 58 ihmistä, joista 10 tehohoidossa.

Sairaanhoitopiirit raportoivat tautiin liittyvät kuolemat ja sairaalahoidossa olevien potilaiden määrän maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi