Sunnuntai, 29.11.2020 
Aimo
Kotimaa TILAAJILLE

Koronatoimet voivat koventua Uudellamaalla, jos uudet rajoitukset eivät tehoa - professori väläyttää etäopetusta ja lääkäri kehuu "Vaasan mallia"

  • Mikko Välimaa / Uutissuomalainen
  • Jussi Nukari
Koronaa on torjuttu pääkaupunkiseudulla muun muassa testausta lisäämällä. Varsinkin yksityisten yritysten ylläpitämillä testiasemilla on ollut kuitenkin varsin hiljaista. Kuva 9Lives -yrityksen testiasemasta Espoon Keilaniemestä maanantailta. Koronaa on torjuttu pääkaupunkiseudulla muun muassa testausta lisäämällä. Varsinkin yksityisten yritysten ylläpitämillä testiasemilla on ollut kuitenkin varsin hiljaista. Kuva 9Lives -yrityksen testiasemasta Espoon Keilaniemestä maanantailta.

Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru (sd.) sanoi lauantaina Ylelle, että torjuntatoimien on oltava Uudellamaalla niin vahvoja, että tulosta tulee.

Pääkaupunkiseudulla nopeasti heikentynyt koronatilanne huolestuttaa lääkäreitä ja päättäjiä. Mikäli perjantaina käyttöön otetut koronarajoitukset eivät tehoa, voi edessä olla yhtä kovat toimet kuin Vaasassa lokakuussa.

Haluatko lukea koko artikkelin?


Digitilaus 1 euroa 1kuukausi
Digi ja Kaiku 9,95e 1kk

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään tästä