Maanantai, 18.1.2021 
Laura
Kotimaa

Pääministeri Marin Ylellä: En arvostellut muita hallituspuolueita sähköpostiviestissäni

  • STT
Pääministeri Sanna Marinin (sd.) mukaan on ymmärrettävää, että eri puolueilla on erilaisia näkökulmia ja erilaisia painotuksia neuvottelutilanteissa. LEHTIKUVA / Heikki Saukkomaa Pääministeri Sanna Marinin (sd.) mukaan on ymmärrettävää, että eri puolueilla on erilaisia näkökulmia ja erilaisia painotuksia neuvottelutilanteissa. LEHTIKUVA / Heikki Saukkomaa
Pääministeri Sanna Marin (sd.) ei katso julkisuuteen tulleessa sähköpostikirjeenvaihdossaan arvostelleensa muita hallituspuolueita.

Marin sanoi Ylen Pääministerin haastattelutunnilla, että hän ei tarkoittanut kommenteillaan mitään yksittäistä tahoa. Hänen mukaansa on ymmärrettävää, että eri puolueilla on erilaisia näkökulmia ja erilaisia painotuksia neuvottelutilanteissa.

Marin sanoi lokakuussa valtiovarainministeriön entiselle kansliapäällikölle Martti Hetemäelle kirjoittamassaan sähköpostiviestissä, että hallituksen sisällä on vaikeuksia saada läpi riittäviä koronarajoitustoimia eri puolueiden epäröinnistä johtuen. Yle ja Helsingin Sanomat kertoivat Marinin viestistä perjantaina.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi