Lauantai, 28.11.2020 
Heini
Kotimaa

Kolmelle kovat ehdottomat tuomiot suuresta petosvyyhdestä

  • Karjalainen
Pohjois-Karjalan käräjäoikeus on tuominnut kolme ihmistä ehdottomiin vankeusrangaistuksiin niin sanottuun suureen petosvyyhteen liittyvästä rikostehtailusta.

Joensuulainen Katja Johanna Parviainen, 24, tuomittiin kolmen vuoden ja kolmen kuukauden vankeuteen petoksista, petoksen yrityksistä, väärennyksistä ja törkeästä ampuma-aserikoksesta.

Joensuulainen Timo Tapio Parviainen, 33, tuomittiin kahden vuoden ja kahden kuukauden vankeuteen törkeästä ampuma-aserikoksesta, kätkemisrikoksista, huumausaineen käyttörikoksesta, ampuma-aserikoksesta, petoksista, petoksen yrityksistä, törkeistä väärennyksistä ja väärennyksistä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Joensuulainen Janne Johannes Mustonen, 25, tuomittiin kahden vuoden ja kahden kuukauden vankeuteen väärennyksistä, törkeästä huumausainerikoksesta, petoksista, näpistyksistä, petoksen yrityksistä, toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta, maksuvälinepetoksesta, varkauksista, järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta, lievästä pahoinpitelystä ja väärän henkilötiedon antamisesta.

Lue lisää perjantain Karjalaisesta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi