Tiistai, 13.4.2021 
Tellervo
Kotimaa

Levillä ravintolat saavat perjantaina avata ovensa asiakkaille

  • STT
Matkailijoita Levin laskettelu- ja hiihtokeskuksessa Kittilässä pitkäperjantaina. LEHTIKUVA / Irene Stachon Matkailijoita Levin laskettelu- ja hiihtokeskuksessa Kittilässä pitkäperjantaina. LEHTIKUVA / Irene Stachon
Lapin Kittilässä ravintolat voivat avautua asiakkaille perjantaina. Hallitus muutti torstaina asetusta alueista, jotka kuuluvat ravintolasulun piiriin.

Jatkossa ravintolasulun piiriin eivät kuulu Ahvenanmaa, Etelä-Pohjanmaa, Kainuu, Keski-Pohjanmaa, Lappi ja Pohjois-Pohjanmaa. Lapissa ravintolasulku koski maaliskuun lopulta lähtien vain Kittilän kuntaa, jossa sijaitsee Levin hiihtokeskus. Nyt Kittilä pääsee pois ravintolasulun piiristä.

Muualla ravintolasulku jatkuu tällä tietoa 18. huhtikuuta saakka. Ravintolat on pidettävä suljettuna asiakkailta niillä alueilla, joilla se on välttämätöntä koronaepidemian leviämisen estämiseksi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Hallitus kertoo seuraavansa säännöllisesti tautitilanteen kehittymistä. Jos ravintoloiden sulkeminen ei ole jollakin alueella enää välttämätöntä, pitää hallituksen sallia alueen ravintoloiden avaaminen asiakkaille.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi