Maanantai, 10.5.2021 
Aino, Aini, Aina
Kotimaa

Somerolla kesken varusmiespalveluksen kadonneen naisen henkirikoksen käsittely alkoi hovissa

  • STT
Syytetty on kadonneen naisen entinen miesystävä (selin oikealla). Kuva vuoden takaa Varsinais-Suomen käräjäoikeudesta. LEHTIKUVA / RONI LEHTI Syytetty on kadonneen naisen entinen miesystävä (selin oikealla). Kuva vuoden takaa Varsinais-Suomen käräjäoikeudesta. LEHTIKUVA / RONI LEHTI
Turun hovioikeus alkoi käsitellä Somerolla kesken varusmiespalveluksen kadonneen naisen henkirikosta. Syyttäjät ja omaiset vaativat, että naisen entinen poikaystävä tuomitaan murhasta.

Syytetty taas kiistää aiheuttaneensa naisen kuoleman tahallaan ja katsoo, että käräjäoikeus ratkaisi asian aiemmin oikein, kun se tuomitsi hänet alle kolmen vuoden vankeuteen törkeästä kuolemantuottamuksesta ja hautarauhan rikkomisesta.

21-vuotias Milla Aronen ilmoitettiin kadonneeksi kesäkuussa 2019, kun hän ei palannut varusmiespalvelukseen Porin prikaatiin. Hänen etsintöjään seurattiin julkisuudessa tarkasti.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ruumista ei ole löytynyt. Entinen poikaystävä kuitenkin myönsi kohdistaneensa Aroseen väkivaltaa, aiheuttaneensa tämän kuoleman ja hävittäneensä ruumiin. Miehen kertoman mukaan hän löi Arosta kerran kasvoihin, pakkasi ruumiin jätesäkeillä ja piilotti sen roskikseen.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi