Keskiviikko, 8.4.2020 
Suoma, Suometar
Kotimaa

Kiteen kolari: Thaimaalaisilla ei vakavia vammoja

  • Karjalainen
Pikkubussissa olleet yhdeksän thaimaalaista marjanpoimijaa eivät loukkaantuneet vakavasti. Pikkubussissa olleet yhdeksän thaimaalaista marjanpoimijaa eivät loukkaantuneet vakavasti.
Torstai-iltana Kiteellä Nivungintiellä sattuneessa kolarissa loukkaantuneet thaimaalaista marjanpoimijaa eivät saaneet vakavia vammoja.

Onnettomuudessa tukkirekka sekä pikkubussi törmäsivät nokakkain. Pikkubussissa olleet yhdeksän thaimaalaista miesmarjanpoimijaa loukkaantuivat. Rekankuljettaja säilyi vammoitta.

Kaksi thaimaalaista on edelleen sairaalahoidossa, mutta heidän vammansa eivät ole vakavia. Toinen loukkaantunut tarvitsee leikkaushoitoa luunmurtuman vuoksi. Muut loukkaantuneet pääsivät pois sairaalasta tarkastuksen jälkeen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Poliisin tutkimuksissa on selvinnyt, että ajoneuvot törmäsivät toisiinsa etukulmistaan hiljaisella nopeudella. Pikkubussin keula vaurioitui pahoin törmäyksessä, mutta esimerkiksi ohjaamo säilyi lähes vahingoittumattomana. Onnettomuuskohdassa on tienreunassa runsaasti kasvillisuutta ja korkeita pensaita. Tämä on osaltaan vaikeuttanut näkyvyyttä.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa