Sunnuntai, 12.7.2020 
Hermanni, Herkko
Kotimaa

Joululaulut soivat vielä loppiaisena

  • Karjalainen
Kolmantena adventtina joululauluista nautittiin muun muassa Joensuussa. Kolmantena adventtina joululauluista nautittiin muun muassa Joensuussa.

Lempeästi loppiaisena -konsertti soi Joensuun Pielisensuun kirkossa tämän viikon sunnuntaina kello 16. Jouluisissa tunnelmissa lupaavat konsertoida viulistit, musiikkipedagogit Liisa Karhu ja Henna Hirvikangas.

Duo esittää klassista ja joululauluja. Ohjelmassa on Rahmaninovin Vocalise, Massenetin Thais Meditaatio ja Bachia ja Elgaria. Instrumentaalisovituksina kuullaan Carola Häggkvistin Taivas sylissäin ja Petri Laaksosen Lumivalkeaa.

Karhu työskentelee opettajana Pielisen Karjalan musiikkiopistossa, Joensuun konservatoriossa ja Joensuun seudun kansalaisopistossa, Hirvikangas Keski-Karjalan musiikkiopistossa ja Joensuun seudun ja Juuan kansalaisopistoissa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Juuan kirkossa kuullaan puolestaan Loppiaisen lumoa -konsertti maanantaina 6.1. kello 18. Konsertoimassa on trio Liisa Karhu (viulu ja alttoviulu), Kirsti Rautiainen (laulu) ja Juha Hurskainen (piano).

Trio esittää klassista musiikkia sekä perinteisiä että uudempia joululauluja. Ohjelmistoon sisältyvät muun muassa Rahmaninovin Vocalise ja Caccinin Ave Maria.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi