Sunnuntai, 9.8.2020 
Erja, Nadja, Eira
Kotimaa

Unelmien puku vailla käyttöä - kaiva se esiin nyt

  • Karjalainen
Joensuulaiset Anne Uunila ja Mirka Perón-Turkki sonnustautuivat hääpukuihinsa ensimmäistä kertaa häidensä jälkeen. Molempia harmittaa, että kaunis puku on vailla käyttöä. Joensuulaiset Anne Uunila ja Mirka Perón-Turkki sonnustautuivat hääpukuihinsa ensimmäistä kertaa häidensä jälkeen. Molempia harmittaa, että kaunis puku on vailla käyttöä.

Huolella valittu, usein kalliskin hääpuku jää häiden jälkeen kokonaan vaille käyttöä. Tänään keskiviikkona ensimmäistä kertaa vietettävä Käytä hääpukuasi -päivä muistuttaa hääpuvun käytöstä ja antaa kaikille, myös ei naimisissa oleville, tilaisuuden käyttää hääpukua.

-  Toivon, että osallistujia on paljon eri puolella Suomea ja miksei koko maailmassakin, päivän alullepannut heinolalainen Emilia Heinonen, 33, toteaa.

Heinonen itse meni naimisiin kaksi ja puoli vuotta sitten. Häntä on harmittanut kauniin puvun tarpeettomaksi jääminen. Silti teemapäivän ei ole tarkoitus olla hääpäivän revanssi. Tärkeämpää kuin pukujen näkeminen esimerkiksi katukuvassa, on iloisen mielen tartuttaminen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

-  Pukeutua voi vaikka vain kotona tiaraan, katsoa hömppäleffaa karkkien kera, välillä kurkata itseään peilistä. Tämäkin tuottaa iloa ja vaihtelua arkeen. Jokainen saa tehdä päivästä oman näköisensä.

Käytä hääpukuasi -päivä on herättänyt runsaasti kiinnostusta ja se on saanut huomiota myös mediassa.

-  Kiinnostuksen luulen johtuvan päivän positiivisesta sanomasta. Teemaan liittyy huumoria, heittäytymistä ja glamouria. Vastaavaa teemapäivää ei ole tietääkseni ole ennen järjestetty missään muualla.

Lue lisää keskiviikon Karjalaisesta.

 

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi