Maanantai, 1.6.2020 
Teemu, Nikodemus
Kotimaa

Legendaarinen Verona palaa entistä isommissa tiloissa

  • Karjalainen

Joensuun vanhin pitsaravintola Verona palaa lauantaina palvelemaan asiakkaita uusissa, aiempaa avarammissa tiloissa Keskuskujalla.

Ravintola on ollut suljettuna viime vuoden maaliskuusta saakka, aina siitä lähtien, kun Kauppadulla sijainnut rakennus purettiin alta pois ja ravintola joutui etsimään uusia toimitiloja.

Nyt avatun ja uusitun Veronan ravintolasali on kaksi kertaa suurempi kuin ravintolan aiemmat tilat Kauppakadulla. Asiakaspaikkoja on 52. Ravintoloitsija Abdellah ”Abu” Ennajem (kuvassa) on uusinut myös ruokalistaa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Yksi ravintolan monista pitsoista on saanut nimensä ravintolan kanta-asiakkaan, muusikko Ilkka Alangon mukaan. Alanko vai enkö ala -pitsa sisältää tomaattia, katkarapuja, herkkusieniä, kaprista, aurajuustoa ja sipulia.

Jo tuttujen pitsojen ja pastojen lisäksi Veronasta saa uutuutena myös kebabeja ja päiväsaikaan lounaita. Yönälkäisiä palvelee parin viikon kuluttua avattava Veronan grilli.

-  Lounasruokina tarjoillaan niin perinteisiä suomalaisia kuin myös marokkolaisia ruokia, Abdellah Ennajem kertoo ravintolan uusista antimista.

Sisustuksessa on huomioitu niin italialaisuus kuin ravintoloitsijan entinen kotimaa Marokkokin. Verona on saanut nyt myös keittiön. Entisessä Veronassa pitsat paistettiin asiakkaiden silmien edessä.

-  Vähän piti nostaa ruokien hintoja. Tässä kun on korkeampi vuokra kuin siinä minun entisessä ravintolatilassani, Abu Ennajem pahoittelee.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa