Sunnuntai, 5.4.2020 
Ira, Irina, Irene
Kotimaa

Mies, joka syö 3 kiloa rahkaa kymmenessä minuutissa - video

  • Karjalainen

Media

Entinen joensuulainen, nykyinen jyväskyläläinen fysiikka- ja ravintovalmentaja Jussi Venäläinen, 26, harrastaa ruokahaasteita. Hän on syönyt esimerkiksi kymmenessä minuutissa kolme kiloa rahkaa. Hän on myös haastanut itse itsensä syömällä tunnissa 10 000 kilokaloria.

Joensuulaisessa Kuurnankulma-ravintolassa Venäläisellä on oma nimikkohaaste. Hän nimittäin selvisi ensimmäisellä yrityksellä ravintolan aiemmasta haasteesta - 1,2 kiloa pihviä - niin hyvin, että toivoi ravintolan tekevän hänelle vielä suuremman haasteen. Ruokahaasteeseen lisättiin siis 600 grammaa broileria. Tästäkin haasteesta mies selvisi kevyesti alle tunnissa.

Nyt Venäläisellä on uusi tavoite.

- Tänä keväänä tarkoitus on tehdä juustohampurilaisten syömisen Suomen ennätys. Nykyinen ennätys on kaksikymmentäviisi juustohampurilaista ilman aikarajaa.

Videolla Jussi Venäläinen kokeilee näytösmielessä Ravintola Kuurnankulman pienemmän pihvihaasteen suorittamista. Hänen on siis syötävä alle tunnissa 600 grammaa naudanlihaa, 600 grammaa possunlihaa sekä lisukkeena suuri läjä ranskalaisia. Jos hän onnistuu yrityksessään, jättiannos on ilmainen.

Aiheesta lisää keskiviikon Karjalaisessa.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa