Keskiviikko, 16.10.2019 
Sirkka
Kotimaa

Nuoria koulutetaan apulaisiksi messuille

  • Karjalainen
Messuperhoskoulutus käynnistyy Joensuussa ja Nurmeksessa huhti- ja toukokuussa. Koulutuksessa nuori koulutetaan yhteistyössä yrittäjien kanssa sijaistamaan yrittäjiä messupäivän aikana.

Koulutus on suunnattu kaikille Pohjois-Karjalan alueen 14-20-vuotiaille nuorille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään erilaisilla messuilla tai muissa markkinointitapahtumissa. Messuperhoskoulutus on nuorille täysin maksuton.

Koulutus kestää kaikkiaan kaksi päivää. Opetus sisältää asiakaspalveluosaamista ja Messuperhosvarausalustan käytön hallintaa. Koulutuksessa käydään myös läpi muita yleisiä työelämään liittyviä pelisääntöjä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Koulutus järjestetään Joensuussa 26.-27. huhtikuuta kello 10-16 Sinkkolan nuorisotalolla Noljakassa. Sama koulutus pidetään Nurmeksessa 17.-18. toukokuuta kello 10-16 nuorisotalolla.

Messuperhosen hankeidea on lähtöisin Keski-Karjalan yrittäjiltä, jotka toivoivat koulutettuja apukäsiä pitkiksi venyneiden messupäivien ajaksi.

Messuperhosnuoret voivat olla apuna muun muassa messupisteiden rakentamisessa ja purkamisessa, tuotteiden ja palveluiden esittelyssä, esitteiden jakamisessa, kyselyjen ja arvontojen vetäjinä.

Messuperhoset voivat myös huolehtia kylmien messupisteiden rakentamisesta, siisteydestä, materiaalien riittävyydestä ja purkamisesta.

Myös tapahtumien järjestäjien on mahdollista varata nuoria yleisiin tehtäviin tuomaan lisäarvoa messuille.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa