Torstai, 2.4.2020 
Pellervo
Kotimaa

Joensuun keskustan nuorisotapahtuma entistä laajempi

  • Karjalainen

Joensuun nuorisovaltuusto järjestää jo totuttuun tapaan nuorten kesätapahtuma JNS On The Streetin kesäkuun alussa Joensuun torilla. 4. kesäkuuta pidettävän tapahtuman ohjelma on aiempaa laajempi ja tanssikilpailun lisäksi kävelykadulla järjestetään oheistoimintaa koko perheelle.

JNS On The Street on täysin nuorten järjestämä tapahtuma alun suunnittelusta loppusiivoukseen saakka. Se on kaikille osallistujilleen maksuton ja päihteetön. Ohjelma on nuorille suunnattu, mutta tapahtuma tarjoaa katseltavaa ja tekemistä kaikille ikäluokille. JNS On The Street järjestetään jo kuudetta vuotta peräkkäin.

-  Kyseessä on vuoden suurin ja vetovoimaisin nuorten järjestämä tapahtuma Pohjois-Karjalassa. Aiempina vuosina JNS On The Streetin tanssikilpailu on kerännyt paikalle yli 600 katsojaa. Lisäksi oheistoiminta ja lajinäytökset kävelykadulla tavoittavat jopa tuhansia kaupunkilaisia. Emme kuitenkaan tyydy tähän, vaan pyrimme vuonna 2014 entistäkin suurempaan kokonaisuuteen, nuorisovaltuusto tiedottaa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tanssikilpailussa esiintyjät kilpailevat eri tanssilajeissa. Tuomarit arvostelevat esitykset. Kilpailusarjat ovat duo, soolo, ryhmät sekä breakdance battle.

Nuorisovaltuusto palkitsee tanssikilpailun ja graffitikisan voittajat.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa