Lauantai, 25.1.2020 
Pauli, Paavo, Paul
Kotimaa

Uusi olutravintola aukeaa perjantaina jokirantaan

  • Karjalainen
Pielisjoen rantaan Siltakadun varrelle avautuvan Hostina Piimälinna -olutravintolan avajaisia vietetään Joensuussa perjantaina. Hostina on tshekin kieltä ja tarkoittaa pitoja.

Perjantai-iltana ravintolassa esiintyvät Eija Vilpaksen ja Riitta Havukaisen esittämät Pirre ja Hansu. Ohjelmaa on luvassa myös lauantaina, jolloin lavalle nousee Veeti Kallio.

Hostina Piimälinna on Pohjois-Karjalan osuuskaupan omistama olutravintola, joka on erikoistunut tsekkiläisiin, saksalaisiin ja belgialaisiin olutmerkkeihin sekä pubiruokaan.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

-  Haluamme tarjota asiakkaille mahdollisuuden makustella erilaisia oluita, joten meillä hanaoluita voi ostaa myös desilitroittain. Halutessaan asiakas voi ostaa vaikka yhden tai kaksi desilitraa eli ei tarvitse kerralla ostaa tuopillista. Lisäksi Hostiinassa saat myös pöytiintarjoilua, kertoo Pohjois-Karjalan osuuskaupan ryhmäpäällikkö Sari Hämäläinen.

Hostina Piimälinnassa ikäraja on perjantaisin ja lauantaisin kello 22:sta eteenpäin 22 vuotta. Muulloin ravintolan ikäraja on 18 vuotta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa