Keskiviikko, 19.2.2020 
Eija
Kotimaa

Nordean uusi puhelinpalvelukeskus Joensuuhun?

  • Karjalainen
Paikkakunnat ovat aloittaneet kamppailun Nordean suunnittelemasta uudesta puhelinpalvelukeskuksesta, josta pankki kertoi viime keskiviikkona. Nordea valitsee keskuksen sijaintipaikan ensi kesänä, ja toiminnan on tarkoitus alkaa talvella.

Keskukseen palkataan alkuun kuusikymmentä uutta työntekijää, ja ensi vuoden aikana henkilöstötarve voi kasvaa 100-150:llä. Nordealla on jo tällä hetkellä puhelinpalvelukeskukset Helsingissä, Oulussa ja Vaasassa, joten nyt voisi olla Itä-Suomen vuoro valinnalle. Nordea on saanut runsaasti yhteydenottoja eri puolilta Suomea asian tiimoilta.

-  Sähköpostiini on tullut kiitettävä määrä kiinnostuksen osoituksia asiaan jo näin lyhyessä ajassa. Paikkakunnan pitää olla henkilöstön saamiseksi riittävän suuri, liikenneyhteyksien kunnossa ja kolmanneksi olisi ehkä hyvä, jos paikkakunta olisi yliopistokaupunki, nostattaa Nordean varatoimitusjohtaja Jussi Mekkonen toiveita lähinnä Joensuussa ja Kuopiossa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Hänen mukaansa Joensuu ja Kuopio nähdään Nordeassa alueellisiksi kasvukeskuksiksi, mutta vastaavasti Itä-Suomessa - kuten muuallakin maassa -  on paljon hiljeneviä kuntia.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa