Tiistai, 25.2.2020 
Tuija, Tuire, Vanessa
Kotimaa

PKO:n lääkäriasema sote-suunnitelmissa - "Voisiko S-ryhmä olla yksi toimija?"

  • Karjalainen
Prismalle avautuu kesän alussa uusi lääkäriasema. Prismalle avautuu kesän alussa uusi lääkäriasema.
Pohjois-Karjalan Osuuskauppa laajentaa terveyspalvelutarjontaansa. Tytäryhtiö PK Terveys avaa kesän kynnyksellä Prisman lääkäriaseman, jonka jälkeen se työllistää yli kaksikymmentä henkilöä, joista lääkäreiden osuus on noin kymmenen.

PK Terveys Oy on iso toimija paikallisesti. Lisäksi pohjoiskarjalaisen Osuuskaupan toimet on huomattu myös muualla: PK Terveys Oy on mukana sote-suunnitelmissa yhtenä mahdollisena palveluntarjoajana.

-  On tärkeintä selvittää, mikä on kuluttajalle paras ja yhteiskunnalle edullisin vaihtoehto, toteaa Pohjois-Karjalan Osuuskaupan toimitusjohtaja Juha Kivelä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

PK Terveys Oy:n toimitusjohtaja Kristiina Hätinen esitteli alkuviikosta PK Terveyden toimintaa Kys-erityisvastuualueen piiriylilääkärin Kimmo Tarvaisen koolle kutsumalle asiantuntijaryhmälle Kuopiossa. Tarkoituksena on selvittää, miten Itä-Suomen erityisvastuualueen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut jatkossa järjestetään.

-  Tulossa on isoja uudistuksia ja raja-aitoja on kaadettu. Tarkastelun alla on, voiko S-ryhmä olla yksi mahdollinen toimija. Meillä on valmis verkosto olemassa, ja nyt käydään kaikki mahdollisuudet läpi, toteaa Hätinen.

Lue lisää perjantain Karjalaisesta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa