Torstai, 13.8.2020 
Jesse, Okko
Kotimaa

Showtanssiryhmä Cat People vaihtaa omistajaa

  • Karjalainen
Joensuulainen showtanssista tuttu Cat People -tanssiryhmä sekä Cat People -showtanssikoulu vaihtaa omistajaa elokuun alussa.

Cat People ryhmän perustaja ja tanssikouluyrittäjä Päivi Turtiainen-Laakkonen luopuu yritystoiminnastaan. Uutena yrittäjänä toimintaa jatkaa kuopiolainen tanssinopettaja ja koreografi Elina Turpeinen.

Elina Turpeinen on ollut mukana ryhmässä jo vuodesta 1995 alkaen, ensin tanssijana ja myöhemmin tanssinopettajana.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Yrityskaupassa myös mallitoimisto Craze siirtyy Elina Turpeiselle. Päivi Turtiainen-Laakkonen jää pois päivittäisestä toiminnasta, mutta hän jatkaa työtään tanssi- ja muotinäytösten sekä erilaisten tapahtumatuotantojen parissa.

Turtiainen-Laakkosen ura Cat People ryhmässä on pitkä. Hänen perustamansa ryhmä täyttää tänä vuonna 32 vuotta. Uusi sali Joensuun Raatekankaalla otettiin käyttöön viime syyskuussa.

-  Yksi omaan päätökseeni vaikuttanut tekijä oli tietenkin sekin, kun omat vanhempani sairastuivat kummatkin viime syksynä. Se pysäytti sen verran, että rupesin miettimään, mitä muuta voisin elämässä tehdä kuin tätä tanssikoulun ylläpitoa. Etenkin, kun vielä itselläni on terveitä päiviä jäljellä, Päivi Turtiainen-Laakkonen toteaa.

Lue lisää perjantain Karjalaisesta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi