Tiistai, 28.1.2020 
Kalle, Kaarlo, Kaarle
Kotimaa

Kolin Retkiviikolla voi tehdä vaikka piknikin Hiekkasaariin

  • Karjalainen
Mikä neuvoksi, kun Kolin satamasta tekisi mieli lähteä tutkimaan läheisiä saaria, mutta venettä ei ole?

Pahimpaan hätään on olemassa hyvä ratkaisu: Metsähallituksen koordinoimat kolmetuntiset veneretket läheisiin, upeisiin Hiekkasaariin.

Piknik-veneretki järjestetään aina torstaisin ja lähtö on kello 14 Kolin satamasta. Viimeinen tämän kesän veneretki järjestetään 14. elokuuta.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Mukaan mahtuu 12 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, joten Metsähallitus suosittelee ennakkoilmoittautumista Kolin luontokeskus Ukkoon. 20 euron hintainen kyyti maksetaan käteisellä veneen kipparille, emerituskalastaja Eino Nuutiselle.

Pielistä tuntemattomalle tällainen järjestetty veneretki onkin oikeastaan ainoa mahdollisuus lähteä vesille. Vaikka kyse on suuresta ja laajoilta alueilta syvästäkin järvestä (syvin kohta 61 metriä), niin vettä tuntemattomalle voi käydä köpelösti: matalikkoja ja kareja riittää.

Kolin Retkiviikkoa vietetään jälleen tästä päivästä alkaen 6.7. asti. Retkiviikon kunniaksi piknik-veneretki tehdään tulevalla viikolla torstain lisäksi myös perjantaina 4. heinäkuuta. Ohjelmassa on toki paljon muutakin.

Lue lisää lauantain Karjalaisesta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa