Tiistai, 25.2.2020 
Tuija, Tuire, Vanessa
×

Huomautus

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/51953

Kotimaa

Säkkijärven polkka sai koko torin innostumaan

  • Karjalainen
Joensuulaiset Pirkko ja Eero Mielonen toivovat torille lisää vastaavanlaisia kesätapahtumia. Joensuulaiset Pirkko ja Eero Mielonen toivovat torille lisää vastaavanlaisia kesätapahtumia.
Joensuun tori täyttyi lauantaina karjalaisen kulttuurin ja musiikin ystävistä, kun torilla vietettiin karjalaista toripäivää.

Tapahtuma oli osa Karjalaisia laulujuhlia. Kuorot esiintyivät yleisölle suomeksi, venäjäksi ja karjalan kielellä. Karjalaista kulttuuria esittelemässä oli myös useita yhdistyksiä.

Yleisön joukossa saattoikin nähdä useita erimaalaisia kuorolaulajia perinteisissä puvuissa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Erityisesti Tallinnasta saapuneen Sudarushki-kuoron jäsenet herättivät ihastusta näyttävillä puvuillaan.

-  Asumme eivät ole täysin perinteiset, vaan ne on nykyaikaistettu, virolaisen kuoron jäsenet Natalja Nikolajeva, Irina Nikkarinen ja Larissa Demuh kertovat.

Kun suomalaisen laulun yhtye Tuomi Karjalan tasavallasta aloitti Säkkijärven polkan, koko toriyleisö innostui taputtamaan tahtia. Ja alkoipa muutamalla vähän tanssijalka vipattaa.

Lue lisää sunnuntain Karjalaisesta.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa

Kuvagalleria

{gallery}51953{/gallery}
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa