Keskiviikko, 29.1.2020 
Valtteri
Kotimaa

Sami Palviainen jättää Pohjois-Karjalan perussuomalaisten puheenjohtajuuden

  • Karjalainen
Kiteeläinen Sami Palviainen, 42, jättää Pohjois-Karjalan perussuomalaisten piirin puheenjohtajuuden kesken kauden.

Palviainen kertoo tehneensä päätöksen puheenjohtajuuden jättämisestä viime lauantaina mutta miettineensä asiaa jo pidempään.

Palviainen nimeää kiireet muissa luottamustoimissa päätöksen syyksi. Hän toimii muun muassa perussuomalaisten puoluehallituksessa, Kiteen kaupunginvaltuuston 1. varapuheenjohtajana sekä Kiteen perussuomalaisten puheenjohtajana.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

-  EU-vaalien aikaan tajusin, että ajankäyttö on rajallista. Kun eduskuntavaalit ovat tulossa, joutuu sitoutumaan varmasti vielä enemmän. Sen takia tämä on järkevin päätös myös piirin suhteen, Palviainen toteaa.

Vielä ei ole tiedossa, kenestä tulee Pohjois-Karjalan perussuomalaisten uusi puheenjohtaja. Asiasta päätetään ylimääräisessä piirikokouksessa, joka on Palviaisen mukaan tarkoitus järjestää mahdollisimman pian. Siihen asti piirin käytännön toimintaa johtavat 1. varapuheenjohtaja Piritta Kärki ja 2. varapuheenjohtaja Jukka Mikkonen.

Palviainen aloitti piirin puheenjohtajana tämän vuoden alussa. Hän voitti viime lokakuun piirikokouksessa puheenjohtajaäänestyksessä edellisen puheenjohtajan Eero Bogdanoffin.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa
  • Kuuntele Iskelmä Rexiä verkossa
  • Kuuntele Radio City Joensuuta verkossa