Maanantai, 1.6.2020 
Teemu, Nikodemus
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 155

Kotimaa

Kaikki Joensuun seudun bussit ilmaisia maanantaina

Joensuun seudun bussikyydit ovat ilmaisia ensi viikon maanantaina. Tempaus on osa Liikkujan viikkoa, joka alkoi tämän viikon tiistaina. Viikolla järjestetään tempauksia viisaan liikkumisen puolesta ympäri Suomea ja koko Eurooppaa.

Joensuun, Kontiolahden ja Liperin alueella bussit kuljettavat matkustajia koko päivän maksutta kaikilla reiteillä. Matkojen lukumäärää tai pituutta reiteillä ei rajoiteta.

Maksuttoman päivän tarkoitus on antaa helppo mahdollisuus tutustua uusiin busseihin ja reitteihin. Reitit ja aikataulut löytyvät osoitteista www.joensuu.fi/jojo, bussit.joensuu.fi ja painetusta talviaikataulusta.

Lisäksi maanantaina Joensuussa on tarjolla tehostettua aikataulu- ja reittineuvontaa Carelicumin palvelupisteessä (Koskikatu 5, Joensuu). Paikalla ovat joukkoliikenteen vastuuhenkilöt Joensuun kaupunkirakenneyksiköstä palvelupisteen henkilökunnan lisäksi. Palvelupiste on auki klo 9-17.

Ilmaiset bussit tunnistaa sinivioletista JOJO-logosta. Linjoja liikennöivät Savo-Karjalan Linja Oy:n ja Linja-Karjala Oy:n tutut autot. Maksuttomasta tempauksesta päätti seudullinen joukkoliikennejaosto 11. syyskuuta.
 

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 5€ 5 viikkoa