Keskiviikko, 8.7.2020 
Turo, Turkka
Kotimaa

Rautavaaran tragedia: Tällainen oli menehtyneen naisen jättämä viesti

  • Karjalainen
  • Savon Sanomat

Rautavaaralla kolarissa menehtynyt nurmekselainen 33-vuotias nainen oli jättänyt autoonsa viestin avomiehelleen, kirjoittaa Savon Sanomat.

-  Viestistä ei käynyt ilmi, että lopputulos voi olla tällainen, rikoskomisario Heikki Mansikka-aho Itä-Suomen poliisista kertoo.

Nainen ja kolme pientä lasta kuolivat sunnuntaina, kun naisen kuljettama henkilöauto ajoi kovaa vauhtia päin vastaan tullutta linja-autoa kantatie 75:llä Rautavaaralla lähellä Nurmeksen rajaa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Nurmeksesta lähteneen linja-auton kyydissä matkustajana oli naisen avomies, noin 40-vuotias nurmekselainen mies. Hän oli matkalla Kuopioon, josta hänen oli tarkoitus lähteä työreissuun. Mies oli matkatöissä eli vietti pidempiä työjaksoja poissa kotoa.

Naisen autosta löytyneeseen viestiin oli kirjoitettu lyhyesti kommentteja parin suhteesta ja miehen työstä. Tekstissä ei uhattu itsetuhoisella tai lapsia vahingoittavalla käyttäytymisellä.

Poliisin mukaan miehen lähtö kotoa töihin oli aiheuttanut ongelmia aiemminkin. Mansikka-ahon mukaan poliisi oli hälytetty pariskunnan kotiin syyskuussa. Avun pyytäjä oli mies.

Avoparin kotona ei ollut mitään merkkejä väkivallasta, vaan nainen esti käyttäytymisellään miestä lähtemässä töihin. Silloin poliisipartio rauhoitti tilanteen paikalla, ja pariskunta sai neuvoja avun hakemiseen.

Asiasta kirjoitti Savon Sanomat.

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi