Sunnuntai, 12.7.2020 
Hermanni, Herkko
×

Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 1322

Kotimaa

Mies kuittasi perheen velat päävoitolla - "emäntä hyppäsi kaulaan"

Parikkala on ollut Naapurit-pelin suhteen onnekas kunta, sillä paikkakunnalle on osunut jo kahdesti pelin 100 000 euron päävoitto.

Toisella kertaa onni napsahti Tuukka Myyryläiselle. Voittorahoilla hän kuittasi pois perheensä velat ja osti astianpesukoneen.

- Elokuun alussa perhetutuille osui Naapurit-pelin ensimmäinen 100 000 euron päävoitto. Ajattelin, että täytyyhän sitä itsekin kokeilla. Ostin osan elokuun pelipäivistä ja koko syyskuun, Tuukka Myyryläinen kertoo.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Syyskuun 21. päivä Myyryläinen sitten surffasi Veikkauksen nettisivuille tarkistamaan tulosta.

- Menin omalle pelitililleni ja siellä se komeili, 100 000 euroa. Kyllä minulla vähän aikaa pyörivät silmät päässä ja mietin, että voiko se olla mahdollista. Mutta pakko oli uskoa, kun tietokoneen ruutu ja kännykkä näyttivät molemmat samaa tulosta, hän muistelee nyt kuukautta myöhemmin uskomatonta hetkeä.

Myyryläisen mukaan hän kävi ihan ensimmäiseksi kertomassa voitosta ”emännälle”.

- Näytin hänelle pelitiliäni ja iloinenhan tuo oli. Kyllä se taisi kaulaan hypätä, Myyryläinen kertoo.

Ajatukset olivat risteilleet tiuhaan 100 000 euron voittajan mielessä.

- Ensimmäinen asia, joka mieleen tuli, oli että nyt voi maksaa velat pois.

Voittaja kertoo, että onnenkantamoisen myötä myös auto meni vaihtoon.

- Viikko vaan ja sitten meillä oli uusi auto. Nahkapenkit siihen otettiin, mutta oltaisiin kyllä otettu ilman voittoakin, kun on koira kotona. Ja astianpesukoneen ostin myös.

Voitto tuli Myyryläiselle täydellisenä yllätyksenä.

- Kyllä kädet vähän tärisi, mutta aika nopeasti sitä rauhoittui. Ei se ole kuitenkaan niin iso summa, että pää menisi sekaisin. Oikeastaan 100 000 euroa oli tähän tilanteeseen juuri sopiva, sai pientä taskurahaa. Kummasti raha rauhoittaa mieltä, hän kuvailee.

Myyryläinen nauttii eniten siitä, että sai kerralla asiansa kuntoon. Voitto tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa vapaammin myös matkustushaaveita.

- Ajattelin, että talvella käydään etelässä koko perheen kanssa. Ei tarvitse enää joka senttiä käydä laskemaan. Mutta muuten elellään saman lailla. Yritystä pyöritetään kuten ennenkin.

Elokuun ensimmäisen sunnuntaiarvonnan päävoitto osui Parikkalaan kierroksella 31/2014. Tuolloin Minna Paajanen voitti 100 000 euroa. Minnan haastattelu on luettavissa täällä.

Naapurit-peli perustuu pelaajan oman osoitteen paikkatietoon. Kaikkien peliin osallistuneiden joukosta arvotaan yksi päävoittaja joka päivä. Muut voittajat löytyvät päävoittajan naapurustosta ja lähialueilta, kun voittoympyrät loittonevat päävoittajasta poispäin. Arkiarvonta on katsottavissa Subilta klo 19.00 ja sunnuntaiarvonta MTV3:lta klo 18.55.

Lähde: Veikkaus

Kiinnostuitko? Klikkaa ja kokeile Digi-Karjalaista 1€ 1 kuukausi